Ponuda

Filteri

U ponudi imamo filtere vazduha, ulja, kabine i goriva za SVE vrste vozila. Naši filteri su urađeni od najkvalitetnijih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost. Filtere kupljene kod nas, možete odmah zameniti u našem servisu za kratko vreme i po najpovoljnijoj ceni!

Delovi Trapa

Sistem delova trapa na vozilu uključuje mnoge važne komponente i sklopove, koji su su takođe podložni habanju i oštećenju kao svi drugi delovi. Delovi trapa su kritični za bezbednost i doprinose efektivnijem i ekonomičnijem upravljanju vozilom.
STEINBERG-ov asortiman delova trapa obezbeđuje sveobuhvatnu pokrivenost za sve glavne tipove automobila, i pruža sigurnost i lagodnost u vožnji. U ponudi imamo kompletan program trapa uključujući:

  • Spone
  • Stabilizatore
  • Ramena
  • Silen blokove
  • Šolje amortizera
  • Kugle
  • Nosače
  • Manžetne
  • Odbojne gume
  • Krajeve spone

Kočioni Sistemi

Kočioni sistemi igraju veoma važnu ulogu u aktivnoj bezbednosti vozila. Trenutni i precizan odgovor kočionog sistema, osigurava da se vozilo zaustavi bezbedno i na vreme. Od ključnog značaja je provera i održavanje kočionog sistema, kako za bezbednost vozača tako i za bezbednost putnika. Efikasnost kočionog sistem je bitan preduslov za aktivnu bezbednost automobila. Redovno i kvalitetno održavanje kočionog sistema predstavlja garanciju bezbednosti za Vas, Vaše putnike i za pešake. U ponudi imamo sve elemente kočionih sistema renomiranih svetskih brendova kao što su Valeo, Steinberg, Optimal i drugi. 

Delovi Motora

Vaš motor je najvažnija komponenta vašeg vozila, a ujedno i najskuplja za zamenu ukoliko dođe do havarije. Samim tim logično je održavati ga kao i koristiti najbolje delove. Mi vam možemo pomoći u oba slučaja, pored proizvoda kao što su filteri i ulja, takođe u ponudi imamo zamenske delove motora kao što su pumpe vode, kaiševi, zatezači, remenice, i mnoge druge. Nasu kompletnu ponudu pogledajte na web shopu.

Motorna Ulja

Promena ulja u vašem automobilu u redovnim intervalima je jedan od najvažnijih delova održavanja motora. Svrha motornog ulja je da unutrašnji delovi motora vašeg automobila budu podmazani. Bez čestih zamena ulja mogu se nagomilati razne nečistoće i mulj, a u najgorem slučaju može doći do havarije samog motora. U našoj ponudi imamo ulja napoznatijih svetskih proizvođača: Castrol, Mobil, Total, Eni, Elp, Steinberg, Selenia, GM i mnogih drugih. Zamenu ulja takođe možete odraditi u našem servisu.

Akumulatori

Vaš akumulator je bitan sastavni deo vozila. Vaš automobil će raditi efikasno tek sa korišćenjem pouzdanih i kvalitetnih akumultora. Upravo takve akumulatore imamo u ponudi. Možete naći akumulatore svih jačina najpoznatijih svetskih brendova kao što su VARTA, DURACELL, EXTREME i mnogi drugi. Kao i sve ostalo, i akumulatore možete naručiti preko web shopa. Uz svaki akumulator podrazumeva se garancija (dve ili tri godine u zavisnosti od modela).

Gume

U ponudi takođe imamo i veliki broj guma za sva putnička i teretna vozila. Imamo i letnje i zimske gume, velikog broja proizvođača. Kontaktirajte nas za više informacija oko naručivanja guma, a za celokupnu ponudu posetite naš web shop.